Gastenboek

Ik stel het zeer op prijs als u een berichtje met uw bevindingen zou achterlaten in mijn gastenboek. I.v.m. met spam wordt dit bericht niet direkt weergegeven.

foxyform02-03-2020 21:39    door: Renate Eertink

Wij hebben net een week gebruik gemaakt van Brigitte. Ze gaat zeer zorgvuldig te werk met een uitgebreide intake. Tijdens de vakantie kregen we dagelijks filmpjes en prachtige foto's. Voor onze kat is geweldig gezorgd. Ik kan iedereen Brigitte van harte aanraden.

~~~~~~~~~~~~~~

07-08-2018 20:33    door: Annet en Fons

We konden weer heerlijk onbezorgd op vakantie dankzij de goede zorgen van Brigitte. De katten herkenden haar meteen en kwamen een knuffel halen, en dat na een jaar! Regelmatig kwamen er appjes met foto's en een update binnen, wat heel plezierig is. En daarnaast hield ze de planten in onze tuin ook nog eens in leven in deze hitte. Echt een perfecte oppas, wij willen niet meer anders!

~~~~~~~~~~~~~~

06-05-2018 18:17    door: Jacky

Voor het eerst een lang weekend weg geweest sinds jaren. Ik wil mijn kitties nooit naar een pension brengen en heb nooit eerder aan oppas aan huis gedacht totdat vrienden van mij me erop wezen. Ik moet toegeven dat ik het nog steeds moeilijk vind om mijn pluizebollen achter te laten, maar ik weet wel dat ze goed verzorgd achter zijn gebleven. Ze waren heel relaxt toen ik thuis kwam en ik denk dat ik ze meer gemist heb dan zij mij. Dankjewel Brigitte voor de goede zorgen en fijn dat ik je ook voor 1 of 2 dagen kon vragen.

~~~~~~~~~~~~~~

19-08-2017 19:03    door: Annet en Fons

Net terug na 3 weken vakantie, zonder zorgen om de katten want die werden prima verzorgd door Brigitte! Zwartje is wat schuw maar die had al heel snel een klik met haar! Ook vonden we het erg prettig om af en toe een appje te krijgen met foto's en info. Kortom, wij hebben onze kattenoppas gevonden en kunnen haar aanraden!

~~~~~~~~~~~~~~

01-08-2017 16:30    door: Jan en Geertje Timman

Wij moesten voor werk 10 dagen naar Denemarken. De buren die altijd op onze 2 lieve katjes passen, bleken er niet te zijn. Dus we hadden met spoed een kattenoppas nodig, wat niet zo makkelijk was in deze vakantie tijd. Gelukkig kwamen we in contact met Brigitte! We konden snel een kennismakings gesprek plannen. Uit het gesprek bleek al snel dat Brigitte enorm veel van katten weet, en nog meer van ze houdt! Met het volste vertrouwen droegen we de zorg voor onze katjes over aan haar goede zorgen en gingen we gerust op reis. En terecht.. Ze stuurde ons regelmatig foto's van de katjes, en alles was prima verzorgd. Een van onze katjes, Artemis, is heel schuw naar vreemde mensen toe. Maar bij Brigitte kwam ze gewoon te voorschijn om te eten enzo. Kortom, een lieve, supergoede kattenoppas. Ik kan iedereen die een lieve betrouwbare katten oppas zoekt en met een gerust hart op reis wil ,Brigitte aanraden . Veel dank Brigitte!

~~~~~~~~~~~~~~

30-07-2017 12:25    door: Mariska

Sinds een jaar of 3 komt Brigitte bij ons thuis voor onze drie kitties Sky, Tilly en Toos. Tidens het eerste gesprek was het gevoel direct goed. De poesjes worden goed verzorgd en heerlijk geknuffeld. Wij gaan met een gerust hart op vakantie. Brigitte nogmaals dank voor je goede zorgen. Wij zijn blij met je.

~~~~~~~~~~~~~~

25-05-2017 16:13    door: Betsy

Dankzij Brigitte hebben wij een heerlijke onbezorgde vakantie gehad. Onze Koussy is geen pensionpoes n Sweety al helemaal niet. Het was heerlijk dat ze lekker thuis konden blijven en een goede oppas hadden want dat is Brigitte. Volgende keer graag weer!!!

~~~~~~~~~~~~~~

23-03-2017 21:30    door: Jolanda Verhoef

Onze 5 schatjes, Karel, Klompje, Klaartje, Pipi en Sofi vinden elkaar niet zo aardig. En dat vergt wat organisatie in ons huis. Maar bij het informatiegesprek had ik er al een goed gevoel bij. Brigitte vertelde zulke mooie verhalen, wat ze allemaal in het verleden al was tegengekomen. Ging met een gerust gevoel op vakantie. En heb een paar leuke foto's terug ontvangen. Kan zo de volgende vakantie weer boeken :)

~~~~~~~~~~~~~~

10-03-2017 16:31    door: Annelies

Brigitte al jaren maken we gebruik van je oppashulp bij onze kat Juultje. Ze is oud, is ziek en laat zich niet zien bij vreemden, maar jij krijgt het voor elkaar dat we telkens als we op vakantie zijn weer leuke rollebollende Juultje zien. Kortom we zijn heel blij met je hulp, zorg en deskundigheid, dank je wel!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~

02-04-2015 17:32    door: Ada van der Molen

Noodgedwongen overgestapt naar Brigitte om een weekje op onze poes te passen. Geen moment spijt van gehad. Ze heeft alles goed voor elkaar en is voorbereid op onverwachte gebeurtenissen. Ze had al snel het vertrouwen gewonnen van onze wat schuwe poes. Heel fijn om tijdens de vakantie via whatsapp te lezen en te zien dat het goed gaat. Ik kan Brigitte zeker aanbevelen.
Ada van der Molen, gedragstherapeut voor katten

~~~~~~~~~~~~~~

10-08-2014 23:22    door: Marius en Berber

Vandaag thuis gekomen van 2 weken vakantie! 2 relaxte vakantiegangers troffen 2 relaxte thuisblijvers aan! Max en Muis (en gup de vis) hebben het goed gehad met Brigitte als oppas! Alles op en top verzorgd, zelfs de basillicum heeft het overleefd:-) Bij een volgende vakantie weten we wie we kunnen vragen!
Bedankt Brigitte

~~~~~~~~~~~~~~

03-08-2014 09:55    door: Mirjana Doric

Brigitte heeft voor onze twee katten (Nala en Manu) gezorgd tijdens een weekje vakantie in het buitenland. Aangezien Nala erg bang is (probleemgevalletje uit het asiel) vonden wij het wel erg spannend om de katten alleen te laten maar tijdens onze vakantie ontvingen we enkele geruststellende foto's; de bange kat leek erg ontspannen. Voer, water en de kattenbak waren erg goed verzorgd, kortom bedankt Brigitte!

~~~~~~~~~~~~~~

03-08-2014 15:52    door: Marieke en Bob

Hi Brigitte, Mowgli & Balou hebben een uitstekkende week gehad met jou als oppas. Voor het eerst relaxed katten bij thuiskomst. Heel erg bedankt!
Vriendelijke groet, Marieke & Bob

~~~~~~~~~~~~~~

12-06-2014 20:37    door: Diane

Voor het eerst sinds ik mijn 2 lieve katjes heb ben ik op vakantie geweest. Erg moeilijk vond ik dit. Maar Brigitte heeft mijn taak als kattenmama goed overgenomen. De katten zijn heerlijk vertroeteld en ook al mijn kamerplanten hebben het gehaald! Een top service! Zeker een aanrader. Weet zeker dat mijn katten, Lilly en Donder dit ook zouden zeggen als zei dat konden!
Hartstikke bedankt Brigitte!

~~~~~~~~~~~~~~

06-06-2014 19:49    door: Ido & Amit

Dear Brigitte, Thank you so much for taking care of our precious Phelippe. One of the hardest things for us is to leave him alone when we are on our travels, but thanks to you, we knew he is in good and loving hands and it was easier. We are grateful and Phelippe is already looking forward for your next visit.

~~~~~~~~~~~~~~

05-06-2014 18:09    door: Gerard en Karin

Voor het eerst hebben wij gebruik gemaakt van een kattenoppasservice en dat was best spannend. Wij zijn een weekje op vakantie gegaan en Brigitte heeft heel goed voor onze katten Vino en Truffel gezorgd. Ook heeft ze de planten water gegeven. Wij zijn erg blij met Brigitte en kunnen haar zeker aanraden.

~~~~~~~~~~~~~~

02-06-2014 14:23    door: Susanna

Dit weekend voor het eerst Brigitte ingeschakeld voor mijn katje Poez. Toen ik thuiskwam lag ze lekker te snoozen op het balkon, met een blik van 'oh ben je er weer?'. Daaraan merk ik dat ze dit weekend alle aandacht heeft gehad. Een fijne gedachte.

~~~~~~~~~~~~~~

16-04-2014 09:52    door: Maggie

Heel tevreden met hoe Brigitte onze katten Ori, Rashido en Umi heeft verzorgd toen we op vakantie waren. Zo kunnen we met een gerust hart nog eens een paar dagen weggaan, nu we een goede poezenoppas hebben gevonden.

~~~~~~~~~~~~~~

22-03-2014 20:18    door:   Maite van Someren-Baan

Ik vond het best spannend zomaar iemand die je niet kent de sleutel te geven, je huis binnen te laten en de zorg van je poezies toe te vertrouwen. Uiteindelijk heeft Brigitte ervoor gezorgd dat wij onze dieren met een goed gevoel in hun vertrouwde omgeving achter konden laten en wij onbezorgd van onze vakantie konden genieten. Brigitte, je bent goud waard! Dank voor alle goede zorgen voor Txistu en Musu en leuk dat je nu in de buurt van Arnhem mensen en hun geliefde huisdieren kunt helpen. Mooie site hoor!
Liefs en het allerbeste gewenst, Maite

~~~~~~~~~~~~~~

11-03-2014 22:21    door:   Naoual

Ik heb Brigitte als een super lieve, ervaren en goede kattenoppas ervaren voor mijn lieve Pluis en Odie. Nu ik in Amsterdam woon, mis ik je Brigitte! Je bent super lief en leuk voor mijn katten. Wat ik ook leuk vind is om de dagelijkse journaaltjes te lezen wat de katten hebben beleefd die dagen dat ik afwezig was. Dikke kus van Pluis, Odie en mij!

~~~~~~~~~~~~~~

11-03-2014 10:52    door:   Fam. Rijke

Brigitte heeft jaren op onze katten gepast, dat doet ze vakkundig en met toewijding. Ze is een geboren kattenmoeder, onze lieverds heeft ze vertroeteld alsof ze van haar zelf waren. We vonden het altijd prettig om haar zelf ook weer even te zien na een vakantie. Dieet of medicijn? Nooit een punt. Brigitte doet niet alleen de droogjes en natjes, ze neemt echt even de tijd en schenkt aandacht aan de dieren. Is dus niet in 5 minuten weg, maar neemt altijd de tijd voor de katten. We kwamen altijd thuis in een huis met blije katten, de post netjes en geen haarbal of iets te vinden. Het voelt vertrouwd en betrouwbaar, dus no worries als je weg bent.
Ze woont nu helaas te ver bij ons vandaan. Voor iedereen in de omgeving van Arnhem: op Brigitte kan je rekenen!


~~~~~~~~~~~~~~

10-03-2014 21:41    door:   Eline ter Meer

Hoi Brigitte, wat missen we je goede zorgen tijdens onze vakanties. Aan ieder die dit leest: Brigitte is geweldig, je kunt altijd van haar op aan, na je vakantie vind je rustige en tevreden dieren, je post gesorteerd, de planten verzorgd. We kunnen haar alleen maar aanbevelen!

Eline, en Robin&Mieke